Engin İpekoğlu Fethiyespor’da

Fethiyspor Teknik Direktörlüğü’nü uzun yıllar Fenerbahçe’nin de kalesini koruyan Engin İpekoğlu getirildi.PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da teknik direktör Mustafa Ceviz'in görevi bırakmasının ardından en son Denizlispor'u...

Engin İpekoğlu Fethiyespor’da

Fethiyspor Teknik Direktörlüğü’nü uzun yıllar Fenerbahçe’nin de kalesini koruyan Engin İpekoğlu getirildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da teknik direktör Mustafa Ceviz'in görevi bırakmasının ardından en son Denizlispor'u çalıştıran tenik direktör Engin İpekoğlu ile anlaştı.

Fethiyespor tesislerinde düzenlenen imza törenine teknik direktör Engin İpekoğlu ve Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk'ün yanı sıra Fethiyespor yöneticileri Okan Uysal, İsmail Türk, Hikmet Selçuk, Ramazan Kaya, Mehmet Soydemir ve İsmail Başoğlu da katıldı. İpekoğlu, törende kendisini 2,5 yıllığına Fethiyespor renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, yaptığı açıklamada, Engin İpekoğlu’nun spor kamuoyundaki yerinin belli olduğunu vurgulayarak, "Şahsiyeti de ortada. Bizim kulübümüz böylesine şahsiyetli ve başarılı hocamızla mutlaka ivme yükseltecektir. Biz 2 buçuk yıllık bir süreç için anlaştık. Mayıs ayında kongremiz var ama spekülasyon olmaması için hocamızla uzun vadeli bir anlaşma yaptık. İnşallah kulübümüze hayırlı olur. Şu anda ligin dibindeyiz diye pes edecek değiliz. Takımlar küme düşüp çıkabilir. Biz Fethiyespor Kulübü olarak asla küme düşmeyeceğiz. Fethiyespor’u küme düşürmeyeceğiz. Fethiyespor’un planlamalarını kısa ve uzun vadede yapıyoruz. Hiçbir zaman pes eden taraf olmayacağız. Hocamız ve yönetim olarak doğru bir yol tutup bu takımı ligde tutacağız. Ardından gelecek yılların yapılanmasını gerçekleştirip Fethiyespor’u eser olarak yaratıp zirvede tutacağız” dedi.

İpekoğlu: Hedefimiz üst sıralar

Fethiyespor’u tercih etmesinde Başkan İsmail Öztürk’ü 10 yıldır tanımasının rolü olduğunu belirten Engin İpekoğlu da, Fethiyespor yönetim kurulunun birlik ve beraberlik içinde çalışmasının da kararında etkili olduğunu söyledi. Hedefinin bu güne kadar gösterilen çabaları biraz daha arttırarak takımın başarılı sonuçlar almasını sağlamak olacağını kaydeden İpekoğlu, "Bu takım PTT 1. Lig’e çıkmak için büyük sıkıntılar çekmiş. Bu yüzden PTT 1. Lig’de kalması teknik heyeti olarak bizim görevimiz. Bu konuda biz yol gösteririz. Futbolcularda bunu uygular. Ben mevcut kadroya güveniyorum. Şu anda dipteyiz. İnebileceğimiz başka yer yok. Şimdi alacağımız her sonuç bizi yukarıya tırmandıracaktır. Çarşamba günkü Fenerbahçe maçını saymıyorum. Ama ardındaki 4 maçı futbolcularımızın yoğun gayretleriyle kazanmanın çabası içine gireceğiz. Biz sıkıntıları gidermek için buradayız. Teknik heyet olarak bu sıkıntıları asgari düzeye indirip ilk 4 maçta alacağımız puanlarla bir çıkış yakalamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Takıma takviye isteyip istemediği sorulan İpekoğlu, “Transferi şu anda gündeme getirmenin anlamı yok. Ben kadromuza güveniyorum. 4 maçı oynadıktan sonra transfer yapacaksak yaparız” cevabını verdi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.