Engelsiz Yıldızlar Projesi Muğla'da yapılacak

Engelli gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi amacıyla "Uluslararası Engelsiz Yıldızlar projesi" 1 Şubat- 1 Mayıs tarihleri arasında Muğla'da gerçekleşecek.Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 1 Şubat-1 Mayıs...

Engelsiz Yıldızlar Projesi Muğla'da yapılacak

Engelli gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi amacıyla "Uluslararası Engelsiz Yıldızlar projesi" 1 Şubat- 1 Mayıs tarihleri arasında Muğla'da gerçekleşecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 1 Şubat-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Uluslararası Engelsiz Yıldızlar projesi" hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı. Keyif oturağında gerçekleşen kahvaltıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi ile engelliler ve aileleri katıldı.

Muğla Gençlik Spor Kulübü tarafından yazılan Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından kabul edilen proje hakkında bilgi veren Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi , "Ulus ötesi gençlik girişimi olarak hazırlanan proje kapsamında, engelli gençleri spor yapmaya teşvik ederek sosyal hayata daha fazla katılım göstermelerini amaçlıyoruz.Proje ilk başta ulusal bir proje olarak ortaya kondu. Fakat daha sonra projenin çerçevesi genişletilerek daha çok engelliye ulaşmak, engellileri yurt dışındaki kaderdaşlarıyla buluşturarak sorunlarının çözümlerine yenilikçi öneriler getirerek, çözümlerini sağlamak amacıyla uluslararası boyutta yeniden yazıldı" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker toplumumuzun bir parçası olan engelli gençlerin sadece yurt içindeki değil, yurt dışındaki engelliler ile buluşturmak adına önemli bir proje olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.