Engelliler’den Gürün’e ziyaret

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 3 aralık engelliler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden Muğla Engelliler Derneği üyelerini makamında kabul etti.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu başkanlığında İl Tarım...

Engelliler’den Gürün’e ziyaret

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 3 aralık engelliler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden Muğla Engelliler Derneği üyelerini makamında kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu başkanlığında İl Tarım Müdürü Nazif Ekici, Halk Sağlığı İl Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, İl Sağlık Sekreteri Gürbüz Akçay, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü ve engelli vatandaşlar, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Engelliler Derneği üyeleri, Muğla Belediyesi’nin yapmış olduğu engellilere yönelik kaldırım çalışmaları, hissedilebilir yüzey uygulamaları, engelliler için hazırlanmış halk otobüsleri gibi hizmetler için teşekkür ettiler.

Başkan Dr. Osman Gürün, engelli vatandaşların sorumluluğunu hep birlikte üstleneceklerini belirtti. Başkan Gürün şu şekilde konuştu: “Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu için, daha rahat bir yaşam sürmeleri için hep birlikte çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızın sorumluluğu hepimizindir.”

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.