Engelliler için kura çekildi

Yatağan Belediyesi’nin özürlü işçi açığının kapatılması için başvuruda bulunduğu İş-Kur tarafından gönderilen liste gereği kura çekimi gerçekleştirildi. Kurada çıkan isimler 21 Şubat’ta yapılacak mülakata çağırılacak.Yatağan...

Engelliler için kura çekildi

Yatağan Belediyesi’nin özürlü işçi açığının kapatılması için başvuruda bulunduğu İş-Kur tarafından gönderilen liste gereği kura çekimi gerçekleştirildi. Kurada çıkan isimler 21 Şubat’ta yapılacak mülakata çağırılacak.

Yatağan Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Türkiye Çalışma ve İş Kurumu’na başvuruda bulunarak, özürlü işçi açığını kapatılması için isim listesi istedi. İş-Kur’dan gelen liste gereği, Yatağan Belediyesi Toplantı Salonu’nda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda, kuradan asil olarak İsmail Onur, İlkay Haney, Bayram Kocabıyık ve yedek olarak Levent Kabakcı’nın isimleri çıktı.

Bu isimler, 21 Şubat Cuma günü saat 10.00’da Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık başkanlığında, Yazı İşleri Müdürü Fikret Bodur, Belediye Meclis Üyesi Tarcan Oğuz, Belediye Meclis Üyesi Ferhat Üstündağ, Mali Hizmetler Müdürü Kemal Dülger ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu’nu temsilen Zübeyde Uylaş’tan oluşan komisyonun katılımıyla gerçekleştirilecek olan mülakata katılacaklar.

Mülakat sonucunda işe alınacak olan 1 adet özürlü işçinin 5 ay 29 gün boyunca Yatağan Belediyesi bünyesinde çalışacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.