ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi’nde engelli kadrosunda çalışan personeller bir araya gelerek Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret gerçekleştirdiler.Fethiye Belediyesi meclis salonunda...

ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi’nde engelli kadrosunda çalışan personeller bir araya gelerek Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret gerçekleştirdiler.

Fethiye Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen ziyarette personeller Başkanlarına çiçek takdim ederek, engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Gün anısına Başkan Saatcı ve engelli personeller belediye önüne günlük ağacı diktiler.

Başkan Saatcı ilk olarak engelli kadrosunda bulunan personelleri ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve engellilere verdikleri desteği her zaman arttırmak istediklerini dile getiren Saatcı, “Türkiye’de çeşitli engelleri olan ve bu engeli olmasından dolayı da hayatını idame ettirmede zorluk çeken 8,5 Milyon insan var. 8,5 Milyon insanımız engelli, az değil. Kimisi işitme engelli, kimisi bedensel engelli, kimisi görme engelli, kimisi zihinsel engelli gibi. Bu tip günler aslında dikkat çekme açısından doğru. Ama sadece bugünde kalmamalı bu. Bende akşamdan beri kendi kendime çek etmeye çalışıyorum. Fethiye Belediyesi olarak bizler engelli kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltebilmek için neler yapıyoruz diye. Yaptığımız çok şey var. Ama hiçbir zaman da yeterli olduğunu kabul etmiyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Belediye önünde günlük ağacı diktiler. Engelli personeller ve Saatcı, ağacın önüne ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına’ yazılı bir tabelada koydular.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.