Engelliler Gönüllerince eğlendiler

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinlikte engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendiler.Muğla Zihinsel Engelliler Derneği bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri dayanışma ve kaynaşma...

Engelliler Gönüllerince eğlendiler

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinlikte engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Muğla Zihinsel Engelliler Derneği bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri dayanışma ve kaynaşma çayında bir araya geldiler. Muğla Öğretmen Evinde düzenlenen etkinliğe, engelliler ve engelli ailelerinin yanı sıra Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi de katıldı. Canlı müzik eşliğinde, etkinliğe katılan engelli aileleri gönüllerince eğlendiler.

Etkinlikte Muğla Zihinsel Engelliler Dernek adına konuşan Eda Karaca, “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz dayanışma ve kaynaşma çayımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Engelliler bir toplumun aynasıdır. Engelli olmak öğrenmeye ve üretmeye engel değildir. Bunu prensip haline getiren derneğimiz yıllardır zihinsel engelli çocuklarımızın eğitimi, öğretimi ve sosyal hayata dahil edilmeleri konusunda çalışmaları canla başa sürdürmekteyiz. Unutmamak gerek ki en büyük engel sevgisizliktir” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.