Engelli Yelkenci tekne bekliyor

Marmaris Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan H.Hüseyin Akbulut, "4 ay öncesine kadar yelkenli bir tekneyi kullanmayı hayal bile edemezken bugün Ülkemi 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında temsil edecek sporcular arasındayım. Bu...

Engelli Yelkenci tekne bekliyor

Marmaris Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan H.Hüseyin Akbulut, "4 ay öncesine kadar yelkenli bir tekneyi kullanmayı hayal bile edemezken bugün Ülkemi 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında temsil edecek sporcular arasındayım. Bu kampta Paralimpik sporcular için dizayn edilen tekneyi ilk defa kullanacağım. Marmaris'te diğer paralimpik branşlarında olduğu gibi kısıtlı imkanlarla ve türlü zorluklara rağmen antrenman yapmaya çalışıyorum; ancak olimpik tekne olan Laser Standart teknesiyle antrenman yapıyorum.Özel donanımlı bir tekneye ihtiyacım var bu konuda il Müdürümüzden destek istiyorum” dedi.

Kendisine her konuda destek sözü veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu başarılı sporcunun kullanımı için gerekli olan 20 bin lira tutarındaki tekne için kampanya başlatacakları müjdesini verdi. Başarılı sporcu için tüm Muğla ve ilçelerinin özellikle de Marmarisli vatandaşların destek olacağına inandığını belirten Hacıcaferoğlu, başarısından dolayı engelli sporcuyu kutladı.

Marmaris‘te iklim şartlarının 12 ay süresince Yelken sporu için ideal olduğunu belirten; 2012 Londra Olimpiyatlarında Yelken branşında ülkemizi temsil eden N.Çağla Dönertaş'ı da çalıştırmış antrenör/milli sporcu M.Volkan Hatunoğlu ise “4 aylık antrenman programının ardından sporcumuzun kampa davet edilmesinin  heyecanını yaşıyoruz. Sayın İl Müdürümüze ve Paralimpik Yelken Projesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim". dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.