Engelli Öğrenciye bilgisayar ödülü

Yerkesik beldesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Çok Programlı Lisesi’nde 10. sınıfta öğrenim gören bedensel engeli Dilek Uysal, derslerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü...

Engelli Öğrenciye bilgisayar ödülü

Yerkesik beldesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Çok Programlı Lisesi’nde 10. sınıfta öğrenim gören bedensel engeli Dilek Uysal, derslerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, “Derslere ilgi ve alakası yüksek, çalışmaya azimli öğrencimize destek olsun diye tablet bilgisayar armağan ediyoruz. Başarısına başarı katmasını temenni ederek, diğer öğrencilerimizin de benzer başarılara imza atması için teşvik edeceğine inanıyorum” dedi.

Okul Müdürü Ünal Buldu ise Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine vermiş oldukları destekten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Törene Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, Şube Müdürleri Mehmet Kutluca, Murat Eskiakgün, Okul idarecileri, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.