Engelli Öğrencilerden Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet bayramının 90.Kuruluş yılı nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Sağlık Vakfında bulunan engelli öğrenciler bayramı coşku ile kutladı.Bodrum Sağlık Vakfında çalışanlar, öğrenciler, öğrenci...

Engelli Öğrencilerden Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet bayramının 90.Kuruluş yılı nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Sağlık Vakfında bulunan engelli öğrenciler bayramı coşku ile kutladı.

Bodrum Sağlık Vakfında çalışanlar, öğrenciler, öğrenci velileri, vakıf destekçileri ve çevre okullardan gelen öğrenciler Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlandı. BSV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya kısa bir konuşma yaparak Cumhuriyetimizin nice 90.’cı yıllara ulaşması temennisinde bulundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından vakıf öğrencileri bir dans gösterisi ve Vakfın Engelsiz Müzik Atölyesi öğrencileri ritim gösterisi yaptı. BKST Ritim Grubu Koçu Cengiz Sezer, sanatçı Ali Ethem Keskin ve BKST Ritim grubu öğrencileri sunduğu gösteri ise büyük beğeni topladı. Zeyyat Mandalinci İlkokulu Bando takımı törene bandosuyla katıldı. Turgutreis Belediyesi Başkan Vekili Funda Akçalı, Cumhuriyetin 90.Kuruluş yıl dönümü anısına vakfa 2 fidan hediye etti.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.