Engelli öğrenciler SARÇED’de buluştu

Engelliler Haftası nedeniyle Dalaman ve Ortaca’da bulunan engelli çocuklar Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği’nde (SARÇED') bir araya geldi.10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Başaran Özel Eğitim...

Engelli öğrenciler SARÇED’de buluştu

Engelliler Haftası nedeniyle Dalaman ve Ortaca’da bulunan engelli çocuklar Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği’nde (SARÇED') bir araya geldi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Başaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte Ortaca ve Dalaman'da bulunan engelli çocuklar Sarıgermede bulunan SARÇED Plajı'nda bir araya geldiler. Gün boyunca oyunlar oynayarak eğlenen çocuklara öğle yemeklerini Dalaman Belediyesi tarafından verildi. Etkinliğe Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'da katıldı.

Etkinlik ile ilgili olarak Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Bu hafta Engelliler Haftası olarak kutlanıyor. Bu etkinliği düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Unutmamalıyız ki her kişi bir engelli adayıdır. Ayrıca en büyük engel sevgisizliktir. Birbirimize sevgi ve saygı gösterelim. Her engelli vatandaşımızı topluma kazandırmalıyız. Bunu yapabilmemiz içinde engelli vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlayacak düzenlemeler yapmalıyız" diye konuştu.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.