Engelli Memur Yerleştirme başvuruları başlıyor

2012 yılında gerçekleştirilen Engelli Memir Seçme Sınavı’nda işe yerleştirilemeyen engelliler için 3. Başvuru Dönemi 3 Şubat 2014 tarihinde başlıyor.Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, 2012 yılında...

Engelli Memur Yerleştirme başvuruları başlıyor

2012 yılında gerçekleştirilen Engelli Memir Seçme Sınavı’nda işe yerleştirilemeyen engelliler için 3. Başvuru Dönemi 3 Şubat 2014 tarihinde başlıyor.

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, 2012 yılında gerçekleştirilen ÖMSS (Engelli Memur Seçme Sınavı) sonuçları çerçevesinde yapılacak üçüncü yerleştirme işlemleri için başvurular 3 Şubat 2014 tarihine kadar ÖSYM internet sitesinden yapılacağını açıkladı.

Akkuzu yaptığı açıklamada, “Muğla’mızda bulunan engellilerimizden 2012 ÖMSS sınavına girmiş ve şimdiye kadar yerleşmemiş olanların başvurularını ÖSYM internet sitesinden 3 Şubat 2014 tarihine kadar yapmaları hak kaybına uğramamaları açısından önemlidir. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet gösterip çevresindeki engellileri bu hususta bilgilendirmeleri faydalı olacaktır” dedi.

Tercih Kılavuzunda ortaöğretim, Ön Lisans ve lisans düzeyleri için ayrı ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadrolar yer aldığı açıklandı. Önceki yerleştirmelerde ÖSYM tarafından yerleştirilenler tercihte bulunamazken; diğer adaylar tercihlerini 3 Şubat 2014 tarihine kadar ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklar. ÖMSS ile Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatlice incelemeleri istendi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.