Engelli derneklerinden Gürün’e ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Engelliler Dernekleri, bazı kurum ve eğitim kuruluşları müdürleri Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Tarım Gıda...

Engelli derneklerinden Gürün’e ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Engelliler Dernekleri, bazı kurum ve eğitim kuruluşları müdürleri Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici, Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gül, Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Zihinsel Engelliler Koruma ve Yaşatma Okulları Müdürü Menderes Çetin Özlü, Özel Eğitim Uygulama Okulları Kurucusu Ejnan Çelik,  Gelişim Özel Eğitim Okulu Kurucusu Zeynep Akyar Mardin ve 5 engelli vatandaşımız Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Engelli vatandaşlar için Muğla Belediyesi’nin yaptıklarına teşekkür eden Dernek üyeleri, bütün kurum ve kuruluşların bu hassas konuda birlikte hareket etmelerini istediler. Engellerin sadece bireyleri veya bireylerin ailelerini ilgilendirmediğini belirten Başkan Gürün; “ Toplum olarak engelli vatandaşlarımıza bir aile sıcaklığı ile yaklaşmalıyız, sahip çıkmalıyız. Belediye olarak engelli vatandaşlarımız için projeler üretiyor, bunları hayata geçiriyoruz, yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.