Engelli ailelerden Saatcı’ya Nazar Boncuğu

Engellilere verdiği destekle bilinen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, zihinsel engelliler ve aileleri ziyaret gerçekleştirdi.Ayvalık’ta yapılan 21. Zihinsel Engelliler Şenliğine Fethiye’deki engellilerin de gitmesini...

Engelli ailelerden Saatcı’ya Nazar Boncuğu

Engellilere verdiği destekle bilinen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, zihinsel engelliler ve aileleri ziyaret gerçekleştirdi.

Ayvalık’ta yapılan 21. Zihinsel Engelliler Şenliğine Fethiye’deki engellilerin de gitmesini sağlayan Saatcı’ya, engelli aileleri teşekkür etti. Başkan’a nazar boncuğu takan engelli aileleri, Saatcı’nın her zaman yanında olduklarını söylediler.

Türkiye Zihinsel Engelliler Derneği’nin Ayvalık’ta gerçekleştirmiş olduğu 21. Zihinsel Engelliler Şenliği’ne Fethiye’den katılan Zihinsel Engelliler Derneği üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Engellilerin şenliğe gitmesinde destekler veren Saatcı’ya teşekkür eden Engelli aileleri, her zaman Saatcı’nın yanında olduklarını söylediler.  Sadece bugün değil, her gün Saatcı’nın engelliler ile birlikte olduklarını söyleyen Engelli aileleri, “Bizlerde her zaman Başkanın yanındayız. Bize verilen destekleri görüyoruz, biliyoruz. Bizde Başkanımızı ne kadar sevdiğimizi kısa bir zaman sonra göstereceğiz” dediler.

“Saatcı sayesinde engellilerimiz nefes aldı”

Engellilerin şenlikte çok eğlendiğini söyleyen Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, “Federasyonun daveti üzerine 14-19 Eylül tarihleri arasında ayvalıkta yapılan 21. Şenliklere katılma fırsatını bulduk. Tabi bu fırsatı sizler sayesinde bulduk. Aynı zamanda Federasyonumuzun da Zihinsel Engelliler ile ilgili yeni yönetiminin yapacağı çalışmaları toplantılarımız da yerinde izlemiş oldu. Buna bir fırsat vermiş oldunuz. Aynı zaman da bizim de yerel anlamda Fethiye bazında ve Muğla bazında neler yapabileceğimizi engellilerimiz ile ilgili neler talep edebileceğimizi öğrendik. Onun için sizleri bütün engellilerimiz adına böyle bir fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Anneler 5 gün rahatladılar, engelli çocuklarımız rahatladılar. Dahası da eşleri çok rahatladılar. Altı yıldır katılamıyorduk. Başkanımız sayesinde federasyonumuzun davetini değerlendirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

“Seneye ailecek gidecekler”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Her şeyden önce engelli ailelerimizi böyle keyifli görmekten büyük mutluluk duydum. Bu keyfe bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Necdet başkana, değerli, saygıdeğer, fedakâr, cefakâr engelli annelerimizi saygıyla selamlıyorum. Annelik zaten fedakârlık gerektiriyor. Ama engelli bir çocuğu olan annenin fedakârlığı kıyaslanamaz. Onlardan anladığım kadarıyla benden bir talepleri var. Önümüzdeki yıl bu alamda ki Türkiye zihinsel engelliler toplantısına giderken beyefendileri de yanlarında götürmek istiyorlar. Ben şimdiden sözümü veriyorum. Onları ailece hiç bölmeden göndereceğiz. Tabi ki önümüzde bir seçim var ama kuru fasulye hikayesini de biliyoruz. Nasipse göndereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.