ENERJİ-BİR Sen’de delege seçimi

Enerji Bir Sen’in Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Menderes Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu için delege ve temsilci seçimi Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan TKİ GELİ Müessese Müdürlüğü’nde yapıldı. Aydın,...

ENERJİ-BİR Sen’de delege seçimi

Enerji Bir Sen’in Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Menderes Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu için delege ve temsilci seçimi Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan TKİ GELİ Müessese Müdürlüğü’nde yapıldı. 

Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Enerji Bir Sen Menderes Şubesi genel kurulunu gerçekleştirmek üzere delege seçimleri Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) Müessese Müdürlüğü’nde yapıldı. Menderes Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu için seçilecek olan 10 delege için 14 aday çıktı. Enerji Birsen GELİ İşyeri temsilciliği için ise 1 aday ile seçime gidildi.

Enerji Bir Sen Menderes Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Öztürk; “Seçimler hayırlı olsun. İnşallah sendikamız bundan sonra daha da büyüyerek hizmetlerine devam edecektir. Sendikamız; Enerji sektöründe çalışan işçi ve memurların mali ve sosyal haklarının geliştirilmesine çalışıyor. Çalışmalarımızın sonucunda kamu personelinin mali ve sosyal hakları hak ettiği yere gelecektir. Bizler enerji sektöründe çalışan tüm işçi ve memur arkadaşlarımızı sendikamız çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yapılan delege seçimler sonrasında yönetim kurulunun seçileceği ardından Enerji Bir Sen Menderes Şubesi Başkanı’nın seçileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.