Endurocular nefes kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde enduro yarışlarına katılan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.226 sporcunun kayıt yaptırdığı, 150 motosikletçi kıyasıya mücadele etti. Kızılağaç mevkindeki parkurda gerçekleşen yarışları...

Endurocular nefes kesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde enduro yarışlarına katılan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.

226 sporcunun kayıt yaptırdığı, 150 motosikletçi kıyasıya mücadele etti. Kızılağaç mevkindeki parkurda gerçekleşen yarışları çok sayıda vatandaş ilgiyle takip etti.

Hazırlanan extreme ve enduro etaplarında sporcular yılın ilk terini attılar. Toplam 1 turu 27 km parkurda yarışan sporcular parkurlardan geçerken yürekleri ağza getirdi. Motosiklet sporuna gönül veren sporcular için zor ve heyecanlı bir yarış oldu. Doğal engelli zeminden oluşan parkur, enduro yarışları için uygun şekilde hazırlandı. 4 turdan oluşan motosiklet parkuru fiziki ve mekanik dayanıklılığın ön plana çıktığı doğal engellerle dolu bağlantı yollarından ve farklı zorluk dereceleri olan, extreme ve enduro etaplarından oluştu.

Bodrum'un zorlu parkurunda kimi sporcular dengelerini kaybederek düştü. Hafif yaralanmalarla geçen yarışta sporcular mücadeleyi elden bırakmadı.

7 ayaktan oluşan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ilk ayak yarışlarında dereceye girenlere, yarış alanında hazırlanan platformda ödülleri verildi.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.