Enduro Şampiyonası Bodrum’da

Türkiye Enduro Motosiklet Yarışlarının İlk Ayağı 8-9 Mart tarihleri arasında Bodrum’da yapılacak. Yarışlara Yunanistan’dan da 8 motorcu katılmak için müracaat etti.Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum 1. Ayağının 8-9 Mart...

Enduro Şampiyonası Bodrum’da

Türkiye Enduro Motosiklet Yarışlarının İlk Ayağı 8-9 Mart tarihleri arasında Bodrum’da yapılacak. Yarışlara Yunanistan’dan da 8 motorcu katılmak için müracaat etti.

Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum 1. Ayağının 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum’da yapılacağını belirten Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, kupaya Kenan Sofuoğlu’nun adının verildiğini açıkladı.

Yarışlar için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un büyük desteklerini aldıklarını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Kızılağaç köyü Arena’sında yapılacak olan yarışlar için parkur çalışmalarının tümünü Bodrum Belediyesinin üstlendiğini açıkladı. Geçen yıl yarışlara 135 motorcunun katıldığını, bu yılki yarışların 1. Ayağına yaklaşık 200 motor sevdalısının katılacağını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, “Yunanistan’da 5 motorcu yarışlara katılacak. Kendileri geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gelerek başvuruda bulundular. Dostluk adına bu tür girişimler bize onur veriyor” dedi.

Yarışlara Bodrumdan da 50 civarında katılım olacağını söyleyen Bodrum Motosikletçiler Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, “Yarışlar için sponsor olan bütün kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz. Enduro yarışlarında Bodrum her zaman bir isim oldu” diye konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.