En zengin Hintli Marmaris’te

Hindistan’ın en zengin adamı Ravi Ruia’nın 85 metrelik mega lüks motor yatı ‘Sunrays’ Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi.Enerji, akaryakıt, demir-çelik, iletişim, nakliye, liman, lojistik ve inşaat sektörlerinde faaliyet...

En zengin Hintli Marmaris’te

Hindistan’ın en zengin adamı Ravi Ruia’nın 85 metrelik mega lüks motor yatı ‘Sunrays’ Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi.

Enerji, akaryakıt, demir-çelik, iletişim, nakliye, liman, lojistik ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ‘Essar’ adlı grubun kurucularından olan, 7 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında 15.sırada gösterilen Ruia’nın yüzen sarayı ‘Sunrays’, Marmaris Limanı’nın küçük iskelesine demirledi. Yatta kimlerin olduğu hakkında bilgi verilmezken, erzak ve yakıt ikmali yapılacağı belirtildi. Bu arada yattan ayrılan sürat motorlarına binenlerin, körfezde turladıkları gözlendi.

Hollanda'daki Oceanco tersanesinden Mart 2010'da denize indirilen yatın, Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2010'un en iyi yatı seçildiği belirtildi. 'Sunrays'ın, 85 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğinde olduğu, içerisinde her türlü lüksü barındırdığı kaydedildi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.