EN GÜZEL MARŞI EN GÜZEL OKUDULAR

Menteşe ilçesi Liselerarası İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Milli Heyecanı yaşayan ve yaşatan öğrencilerden Furkan Şeker 97.67 puanla birinci oldu.İstiklal Marşı’nın kabulünün 93’üncü yıldönümü...

EN GÜZEL MARŞI EN GÜZEL OKUDULAR

Menteşe ilçesi Liselerarası İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması yapıldı. Milli Heyecanı yaşayan ve yaşatan öğrencilerden Furkan Şeker 97.67 puanla birinci oldu.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 93’üncü yıldönümü öncesi Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Lise ve dengi okullar arası ‘En İyi İstiklal Marşı Okuma’ yarışması düzenlendi.

Muğla Rehberlik ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yarışmada 16 öğrenci katıldı. Yarışmaya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak katılırken, Bayır Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Turgutreis Lisesi, Anadolu İmamhatip Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 75. Yıl Fen Lisesi, Özel Yönelt Anadolu Lisesi, Muğla Anadolu Lisesi, Yerkesik İMKB Çok Programlı Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi, Merkez Ticaret Meslek Lisesi, Özel Muğla Teknik ve Kültür Anadolu Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Yarışmada öğrenciler İstiklal Marşı’nın heyecanını tekrar yaşatırken, Gazi Anadolu Lisesi’nden Berkay Oymak 92 puanla 3’üncü, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Volkan Nural 93 puanla 2’inci, Muğla Anadolu Lisesi’nden Furkan Şeker 97,67 puanla 1’inci oldu. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak ve jüri üyeleri verdi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak, “Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Tüm öğrencilerimizi heyecanla dinledik bizlere o ruhu yaşattılar. İstiklal Marşımızın anlamını, duygularını en derinden hissettik. Dereceye giren arkadaşlarımızın da ayrıca başarılarını diliyorum ve tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.