En Güzel Bahçe Yarışmasında Halk Oylaması başladı

Menteşe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Menteşe En Güzel Bahçesini Seçiyor” yarışmasında halk oylaması başladı. Halk oylaması 31 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.Menteşe Belediye...

En Güzel Bahçe Yarışmasında Halk Oylaması başladı

Menteşe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Menteşe En Güzel Bahçesini Seçiyor” yarışmasında halk oylaması başladı. Halk oylaması 31 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “İlçemizde, güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla düzenlenen yarışmamız devam ediyor. Yarışmamızda kazananları belirlemede önemli bir kriter oluşturacak halk oylaması da başladı. Yalnız vatandaşlarımızın, kendi bahçeleri hakkında fazlaca öz eleştiride bulunduklarını, bahçelerini beğenmeyerek, ya da küçük olduğunu düşünerek, yarışmaya katılmaktan çekindiklerini gördük. Vatandaşlarımız çekinmesin. Burada önemli olan yarışmaya katılmak. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

Yarışmayı kazanan katılımcılara tam, yarım, çeyrek altın ile birlikte çeşitli hediyeler verilirken, Birincilere ayrıca 1 Yıl boyunca bahçelerini onurlandırmak adına “Yeşil Flama” verilecek.

Menteşe sınırları içerisinde bulunan her konuta açık olan yarışmanın değerlendirilmesi bahçe, balkon ve site (toplu konut) bahçesi olmak üzere 3 farklı kategoride yapılacak.

Değerlendirme, internet üzerinden halk oylaması ve Menteşe Belediyesinden 2, Peyzaj Mimarları Odası’ndan 2 jüri üyesinin bulunacağı bir komisyon tarafından, yerinde inceleme yoluyla yapılacak.

Halk Oylaması, 31 Temmuz 2015 tarihine kadar yapılırken, yarışmanın jüri değerlendirmesi, 01 Ağustos 2015 - 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında katılımcıya bildirilecek bir saatte, jüri tarafından yerinde yapılacak. Yapılan değerlendirmeler sonucu yarışmayı kazanan katılımcılar daha sonra düzenlenecek olan organizasyon ile açıklanarak ödülleri verilecek.

Yarışmaya başvurulara internet üzerinden veya elden yapılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen katılımcılarımız detaylı bilgilere Menteşe Belediyesi web sitesi (www.mentese.bel.tr) üzerinden ulaşabilirler.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.