En fazla kan bağışı Milas’tan

Milas ilçesinde düzenlenen kampanyada Kızılay'a kan vermek isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi. 2 günde yaklaşık 200 kişi kan bağışında bulundu.Muğla’nın en fazla kan veren bağışçı ilçesi konumundaki Milas’ta Marmaris...

En fazla kan bağışı Milas’tan

Milas ilçesinde düzenlenen kampanyada Kızılay'a kan vermek isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi. 2 günde yaklaşık 200 kişi kan bağışında bulundu.

Muğla’nın en fazla kan veren bağışçı ilçesi konumundaki Milas’ta Marmaris Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen bağış çalışmalarının sıklığına rağmen Kan Bağış çadırında bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar adeta kuyruğa giriyor.

Hafta içinde 2 kez kan bağış çadırı kurulmasına rağmen vatandaşların yoğun ilgisi kan bağış merkezi çalışanlarının yüzünü güldürüyor.

Kan bağışının önemini belirten ve Milas’ın ilgisinden memnuniyetini dile getiren yetkililer talep halinde gruplar için özel kampanyalar kapsamında, ayrıca köy ve beldelerde de kan bağış kampanyaları düzenleyebileceklerini ifade ettiler.

Sürekli bağışçı konumundaki Milaslı bağışçılar ise bu talebe rağmen Kızılay tarafından ilçeye bir kan bağış merkezinin artık zorunluluk haline geldiğini söyleyerek yetkililerden destek istediler.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.