EMRE ORUÇ BİSİKLET MİLLİ TAKIMINDA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Muğla Karya GSK Bisiklet Sporcusu Nurettin Emre Oruç, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 11-19 tarihleri arasında Antalya’da...

EMRE ORUÇ BİSİKLET MİLLİ TAKIMINDA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Muğla Karya GSK Bisiklet Sporcusu Nurettin Emre Oruç, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 11-19 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Bisiklet Milli Takımı kampına davet edildi.

19 yaşındaki başarılı sporcu geçtiğimiz yıl aldığı başarılı derecelerle adından söz ettirmişti. Milli Takım Kampına davet edilmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nurettin Emre Oruç,  “Bu sene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine girmem bölgenin ikliminin yumuşaklığı nedeni ile Antrenman kalitemi olumlu yönde etkiledi. Destekleri nedeni ile Rektörümüze ve Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Özcan Saygina ve değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. İlk günden beri bana destek olan Milli takımda yer almamı sağlayan Kulübüm Karya GSK’ya ve desteklerini her zaman ifade eden destek olan  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer İlman’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir haftalık kamp süresini Antalya’da geçirecek olan Emre Oruç ardından Alany’ da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak. Emre’nin başarılı bir sporcu olduğunu belirten Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert ise, “Biz Emre’ye bisiklet ve malzeme desteği verdik. O da bizim bu desteğimizi boşa çıkarmadı. Bu sene MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesine girmesi de onun için büyük teşvik oldu” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.