Emniyet’ten Vali’ye ziyaret

Muğla'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları başladı. Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla Valisi Fatih Şahin’i ziyaret ederek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.İl Emniyet...

Emniyet’ten Vali’ye ziyaret

Muğla'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları başladı. Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla Valisi Fatih Şahin’i ziyaret ederek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve değişik birimlerden gelen memurları kabul eden Vali Fatih Şahin, “Türk polisimiz son yıllarda önemli başarıla imza atıyor. Türkiye’de ve Muğla’da huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışıyor. Hizmet içi eğitim, vatandaş ile diyalog çok önemli. Vatandaşlarımıza kimlik ayırt etmeden hizmet vermek için çaba sarf etmeliyiz. Emniyetimizin başarısının en önemli faktörü vatandaş desteğini almasından kaynaklanıyor” dedi.

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yılı nedeniyle 10 Nisan akşamına kadar değişik etkilikler düzenleyeceklerini belirterek, “Polis haftası etkinlikleri kapsamında faaliyetlerimizi vatandaşımıza anlatacağız. Halk ilişkilere, kurumlar ile ilişkilere önem veriyoruz. Görevimizi yaparken, halkımızın da desteği küçümsenmeyecek derecede fazla. Muğla halkına verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.