EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Muğla’da 18 aydır görev yapan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, görevden alınarak yerine İstanbul Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Tipioğlu atandı.Bingöl Emniyet Müdürü iken 21 Eylül 2012 tarihinde Muğla Emniyet Müdürü...

EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Muğla’da 18 aydır görev yapan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, görevden alınarak yerine İstanbul Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Veysel Tipioğlu atandı.

Bingöl Emniyet Müdürü iken 21 Eylül 2012 tarihinde Muğla Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Akbal, yaklaşık 18 aylık bir görev süresinin ardından görevden alındı. Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın başka bir görevde değerlendirilmek üzere Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine alındığı açıklandı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürürken görevden alınan Ahmet Akbal’ın yerine İstanbul eski Emniyet Müdür Yardımcısı ve şu anda Polis Baş Müfettişi olan Veysel Tipioğlu atandı. Muğla’da yaklaşık 18 aydır Muğla’da görev yapan Ahmet Akbal, ilk Emniyet Müdürlüğü görevine başladığı Bingöl’de de 26 ay görev yapmış ve ardından Muğla’ya atanmıştı.

Muğla’da 18 aydır görev yapan İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın görevden alınmasında Fethiye’deki HDP bayrağının indirilmesi ile ilişkili olduğu ileri sürüldü. Fethiye’de HDP’nin seçim bürosu açılmışı esnasında olaylar çıkmış ve bu kargaşa üç gün sürmüştü.

Bu haber toplam 167 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.