Emniyet Müdürü Çetinkaya’dan açıklama

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, son günlerde sosyal medya üzerinden toplumu panik ve endişeye sürüklemeyi amaçlayan paylaşımlar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu paylaşımların gerçek olmadığını açıkladı.Çetinkaya...

Emniyet Müdürü Çetinkaya’dan açıklama

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, son günlerde sosyal medya üzerinden toplumu panik ve endişeye sürüklemeyi amaçlayan paylaşımlar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu paylaşımların gerçek olmadığını açıkladı.

Çetinkaya açıklamasında şunları söyledi: “Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları akabinde birtakım sosyal medya hesaplarından “ İlimiz merkez ve ilçelerinde terör olayları gerçekleşeceği, ilimizde canlı bombalar ve araçlar bulunduğu ve benzeri” haberler yapıldığını tespit etmiş bulunuyorum.

Bu haberlerin hiçbirisinin gerçekle ilgisi bulunmamakta ve dedikodu mahiyetindedir. Ülkemizin maruz kalmış olduğu terör olayları karşısında ilimiz merkez ve ilçelerinde tüm güvenlik tedbirleri en üst seviyede alınmaktadır.

Halkımızın korku ve panik içerisinde bulunmasını gerektirecek hiçbir somut emare yoktur. Bu konuda Şahsım ve Valiliğimizce yapılacak açıklamaların dışındaki haber ve söylentilere itibar edilmemesini tüm halkımızdan önemle rica ederim.”

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.