Emlak Müşavirlerine sertifika

Muğla Valiliği, Muğla Halk Eğitim Merkezi, Muğla Emlak Müşavirleri Derneği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle 6'ncısı düzenlenen kurslarda başarılı olan 56 kişinin "Emlak Danışmanlığı" sertifikası tören...

Emlak Müşavirlerine sertifika

Muğla Valiliği, Muğla Halk Eğitim Merkezi, Muğla Emlak Müşavirleri Derneği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle 6'ncısı düzenlenen kurslarda başarılı olan 56 kişinin "Emlak Danışmanlığı" sertifikası tören ile hak sahiplerine verildi.

Muğla Tarım İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Emlak Müşavirleri Sertifika törenine, Muğla Valisi Fatih Şahin, AK Parti Milletvekili Ali Boğa, Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, daire Müdürleri ve emlak müşavirleri katıldı. Törende konuşan Vali Fatih Şahin, meslek mensuplarının bir örgüt, çatı altında birleşmeleri, güç birliği yapmalarının önemine değinerek, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla biz katılımcılığın sağlandığını, böylelikle demokrasinin daha da güçleneceğini kaydetti.

Vali Şahin, “Orijinal bir şeyleri ortaya koyabilmek, ilk bilgiye ulaşmak her meslekte önemli koşullar. Bu anlamda ne iş yaparsak yapalım, kendimizi eğitmemiz, hizmet içi eğitimden geçmemiz gerekiyor. Bu kurslarla arkadaşlarımızın kalitesi donanımı arttırılmış. İşin daha iyi yapılabilmesi için onlara ön ayak olunmuş. Herkesi tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa da Türkiye'de işsizlikten çok, vasıfsızlık olduğunu belirterek, “Günümüzde işsiz gençlere 'ne yaparsın' diye sorulduğunda 'her şeyi yaparım' cevabını alıyoruz. Her şeyi yapan, hiçbir şey yapamaz. Her mesleğin bir okulu ve standardı vardır. Bu gibi kurslarla, kursiyerlerin mesleklerinde uzmanlaşması ve kalite sağlanıyor. Belgeyi almayı hak eden herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan ise Muğla Halk Eğitim Merkezi, Muğla Valiliği, Muğla Emlak Müşavirleri Derneği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü işbirliğiyle 6'ncısı düzenlenen kurslarda başarılı olan 56 kişinin "Emlak Danışmanlığı" sertifikası almaya hak kazandığını söyledi. Ercan, dernek olarak emlak sektöründe çalışacak emlak müşavirlerini meslek hakkında bilgilendirme için kurs düzenlediklerini işaret ederek, “Emlakçılık, dünyanın en eski meslek kollarının başında gelmektedir. Emlakçılarımız 120 saatlik kurs ile birlikte daha donanımlı hale geldiler. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.