Emirhan Bayhan, Bölge Birincisi

Menteşe Belediye Spor Kulübü Taekwondo Sporcusu Emirhan Bayhan, Anadolu Yıldızları Taekwondo Ege Bölge Şampiyonasında Ege Bölge Birincisi olarak, Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazandı.Menteşe Belediye Spor Kulübü Sporcusu...

Emirhan Bayhan, Bölge Birincisi

Menteşe Belediye Spor Kulübü Taekwondo Sporcusu Emirhan Bayhan, Anadolu Yıldızları Taekwondo Ege Bölge Şampiyonasında Ege Bölge Birincisi olarak, Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Menteşe Belediye Spor Kulübü Sporcusu Emirhan Bayhan, Muğla’nın Ortaca ilçesinde 22 – 24 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve 73 erkek, 69 bayan olmak üzere toplam 142 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızları Taekwondo Ege Bölge Şampiyonasında Ege Bölge Birincisi oldu. Bayhan elde ettiği birincilik derecesi ile Türkiye Yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediye Spor Kulübü sporcusu Emirhan Bayhan’ın birinciliğini tebrik ederek, “Belediyemiz kulübü sporcuları katıldığı müsabakalardan başarılar ile dönerek bizleri her zaman gururlandırıyorlar. Taekwondo müsabakasında Ege Bölge Birinciliği elde eden Emirhan’da elde ettiği başarı ile göğsümüzü kabartı. Bu başarı, gençlere güvenilir ve desteklenirse, neler yapabileceğinin en büyük göstergesi. Sporcumuzu, Antrenörümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak gençlerimize ve onların spor yapmalarına desteklerimiz sürecektir” dedi.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.