Eminer İçten’den Çeker’e ziyaret

Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret ederek hem spora olan hizmetlerinden hem de Muğlaspor’a desteğinden dolayı teşekkür etti.Muğla’ya atandığı günden...

Eminer İçten’den Çeker’e ziyaret

Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret ederek hem spora olan hizmetlerinden hem de Muğlaspor’a desteğinden dolayı teşekkür etti.

Muğla’ya atandığı günden bu yana Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımlarını gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Bekir Çeker’i Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten ve Başkan Vekili Av. Gültekin Akça ziyaret etti.

Muğla’ya hizmet etmiş kamu görevlilerinin her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirten Muğlaspor Kulübü Başkanı Eminer İçten, ”Sayın İl Müdürümüz Bekir Çeker Muğla’daki görevine başlar başlamaz sporculara ve spor camiasına büyük katkılar yaptı. Sayın müdürümüzle birlikte Muğla’da tesisleşmeyi yaşadık. Sayın İl Müdürümüz her branşta kulüplerimizin ve sporcularımızın her zaman yanlarında ve destekçisi oldu. Muğlaspor olarak hangi taleple olursa olsun, sayın müdürümüzün kapısını çaldığımızda, büyük destekler gördük. Sevgili müdürüm gibi ilimize güzel hizmetler yapan bütün kamu görevlilerimizi takdir ederek her zaman onure etmeliyiz. Özellikle tesisleşme alanında yapmış olduğunuz başarılı hizmetler sporda Muğla gençliğini çok daha başarılı hale getirecektir. Örneğin sizin döneminizde kulübümüz okçularına yapmış olduğunuz malzeme desteği sonrası bu okçularımız Türkiye rekoru kırarak Türkiye şampiyonu olmuşlardır. Verdiğiniz desteğin nasıl olumlu yansıdığının en büyük ispatı da alınan bu başarılı sonuçtur. Ayrıca çok sayıda dalda faaliyet gösteren Muğlaspor’umuz devletten hak ettiği ve yıllardır alamadığı katkı payını da sizin sayesinde almıştır. Muğlalıların ve sporu seven herkesin Spor İl müdürümüze destek vermesi ve sahip çıkması gerekir.” dedi.

Desteklerimiz sürecek

Ziyaretleri nedeniyle Muğlaspor başkanı ve başkan vekiline teşekkür eden Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Tam bir yıl önce Muğla’da göreve başladım. Beni ilk ziyaret edenlerin arasında Muğlaspor başkanımız ve yöneticilerimiz vardı. Muğla’da tüm spor kulüpleri ve halkımızla her zaman birlikteyiz ve iç içeyiz. Muğlaspor sadece futbol alanında değil toplam sekiz branşta başarıyla mücadele eden güzide bir kulübümüz. Çok sayıda gencimize spor yaptırarak ilimize çok önemli bir katkı sağlıyor. Muğlaspor Kulübü okçularının kırdıkları Türkiye rekorları ve kazandıkları Türkiye Şampiyonlukları Muğlaspor’u ulusal bazda bir marka haline getirmiştir. Ayrıca Muğlaspor Türkiye’de kamuya borcu olup ta, bu borcunun taksitlerini düzenli ödeyen tek kulübümüzdür. Biz Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak tüm dallardaki sporcularımızın ve kulüplerimizin her zaman yanlarında ve destekçisiyiz ‘ diye konuştu.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.