Emine hemşire trafik kurbanı

Marmaris’te bir otomobilin çarptığı 36 yaşındaki hemşire Emine Can, başkalarının hayatlarını kurtarmak için çalıştığı hastanedeki yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.Marmaris ilçesinde yolun karşısına geçerken...

Emine hemşire trafik kurbanı

Marmaris’te bir otomobilin çarptığı 36 yaşındaki hemşire Emine Can, başkalarının hayatlarını kurtarmak için çalıştığı hastanedeki yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Marmaris ilçesinde yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 36 yaşındaki hemşire, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, özel bir hastanede ebe hemşire olarak görev yapan 36 yaşındaki Emine Can’a, İsmet Kamil Öner Caddesi Dörtyol Kavşağı’nda karşıya geçerken K.A’nın kullandığı otomobil çarptı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Emine Can ağır yaralandı. Sürücü olay yerinden kaçarken, kazayı gören yabancı uyruklu bir kişi sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Can, ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı. Genç hemşire, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece yarısı hayatını kaybetti. Polis, olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için kentin giriş ve çıkış noktalarını tutarak arama çalışması başlattı. Kazaya karışan otomobil 1 saat sonra terk edilmiş halde bulunurken, A.K olaydan bir gün sonra sabah saatlerinde polise teslim oldu.

Emine Can’ın cenazesi, hastane morgundan alınarak görev yaptığı Özel Marmaris Hastanesi’ne götürüldü. Cenazenin acil servis önüne getirilişi sırasında Emine Can’ın mesai arkadaşlarının feryatları yürek burktu. Emine hemşire, hastanede düzenlenen törenin ardından meslektaşlarının gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere memleketi Dalaman’a gönderildi. Emine Can’ın geçen yıl trafik kazasında kız kardeşini de kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan polise teslim olan A.K, çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.