Emekli personele veda yemeği

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan Mehmet Yılmaz, Mehmet Aldağ ve Selahattin Can için Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.Yatağan Orman İşletme...

Emekli personele veda yemeği

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan Mehmet Yılmaz, Mehmet Aldağ ve Selahattin Can için Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından emekli olan Mehmet Yılmaz, Mehmet Aldağ ve Selahattin Can için GELİ Sosyal Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Yatağan Orman İşletme Müdürü Bekir Doğan Demir, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Birol Katı, bölge şefleri Ceyda Kılınç ve Fatih Özcan ile işçiler katıldılar. Emekli olan personele Yatağan Orman İşletme Müdürü Bekir Doğan Demir tarafından bugüne kadar orman teşkilatına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

Orman teşkilatına uzun süre hizmet ettikleri için emekli olan işçilere teşekkür eden Orman İşletme Müdürü Bekir Doğan Demir; “Bugüne kadar görevin üstesinden gelen gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma gösterdikleri üstün performans için teşekkür ediyorum. Emekliye ayrılan arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.