Emekli astsubayı öldürenlere müebbet

Bodrum ilçesinde emekli Astsubay Hakan Alp’i öldürdükleri iddiasıyla yargılanan tutuklu kardeşler, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.Olay, 2014 yılı Ocak ayında emekli Astsubay Hakan Alp’in Bitez’deki evinde meydana geldi....

Emekli astsubayı öldürenlere müebbet

Bodrum ilçesinde emekli Astsubay Hakan Alp’i öldürdükleri iddiasıyla yargılanan tutuklu kardeşler, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 2014 yılı Ocak ayında emekli Astsubay Hakan Alp’in Bitez’deki evinde meydana geldi. M.G. (24) ile kardeşi M.G. (20), Hakan Alp’i vahşice öldürdükten sonra Alp'in cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, cüzdanı, beylik tabancası ve park halindeki otomobilini alarak kayıplara karıştı. Şahıslar, olaydan bir gün sonra İzmir’de yakalanarak gözaltına alındı.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada sanıklar M.G. ile M.G., 'kasten insan öldürme' suçundan müebbet hapis, 'yağma' suçundan 12 yıl 6’şar ay hapis, kredi kartını kötüye kullanmaktan ise 3 yıl 1 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırıldı. Zanlıların kredi katını kötüye kullanmaktan aldığı hapis cezası para cezasına çevrildi.

Emekli Astsubay Hakan Alp, Jandarma Özel Hareket biriminden emekliydi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.