Emekli astsubay ölü bulundu

Meslek yaşamı boyunca stratejik görevlerde çalışan emekli Astsubay Hakan Alp, Bodrum’daki evinde darp edilmiş ve bıçaklanması sonucu ölü olarak bulundu.Bodrum İlçesinin Bitez beldesinde yaşayan emekli bir astsubay, bıçaklanmış...

Emekli astsubay ölü bulundu

Meslek yaşamı boyunca stratejik görevlerde çalışan emekli Astsubay Hakan Alp, Bodrum’daki evinde darp edilmiş ve bıçaklanması sonucu ölü olarak bulundu.

Bodrum İlçesinin Bitez beldesinde yaşayan emekli bir astsubay, bıçaklanmış ve darp edilmiş halde evinde ölü bulundu. Kardeşinin telefonundan gelen şüpheli mesajların ardından cinayeti ortaya çıkan ağabey, faillerin yakalanmasını istedi.

Bitez beldesi Bergamut Caddesinde bir evde yalnız yaşayan emekli Astsubay Hakan Alp (48)'ten iki gün haber alamayan ağabeyi Hasan Alp, son olarak dün gece kardeşine mesaj attı. Gelen mesajlardan şüphelenen ağabey,bu sabah Hakan Alp'in arkadaşlarını arayarak evine gitmelerini istedi. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve giren arkadaşları, yatak odasında Alp'in cansız bedenini kanlar içinde buldu. İhbar üzerine adrese gelen 112 Acil Servis ve polis, Alp'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan ilk incelemede emekli Astsubay Hakan Alp'in darp edildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinden birçok kez bıçaklandığı anlaşıldı. Alp'in cesedi, otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Katil zanlısı ile mesajlaştı iddiası

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün'e dün geceden bu yana yaşananlar hakkında bilgi veren ağabey Hasan Alp, kardeşine dün gece mesaj attığını ve mesaja başka biri tarafından cevap verildiğini iddia etti. Alp, gece kardeşini aradığını, telefonunun meşgule atıldığını ve daha sona kardeşinin telefonundan "Muğla'dayım ve sarhoşum. Arama beni, şimdi konuşamam" gibisinden mesajlar geldiğini açıkladı. Kardeşinin böyle bir mesaj atmayacağından şüphelenen Alp, devam eden mesajlaşma sırasında son olarak kendi doğum tarihini sorduğunu anımsattı. Cevap alamayınca bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardığını kaydeden Alp, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kardeşimin hayatından endişe ederek, Ordu'nun Ünye ilçesinden uçağa binerek Bodrum'a geldim. Burada kardeşimin cansız bedeniyle karşılaştım. Kardeşim cinayete kurban gitti."

Stratejik görevlerde çalıştı

Silahlı kuvvetlerde 25 yıl görev yapan emekli astsubay Hakan Alp'in birçok stratejik bölgede görev yaptığı ortaya çıktı. Hakan Alp 3 Ekim 2008'de PKK ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün karakol çatışmasında bulunduğu, daha önce Kardak krizinde görev yaptığı öğrenildi. Anıtkabir'de de görev yapan Hakan Alp bir çok Devlet Başkanının korumalığını yaptı ve en son olarak Kıbrıs'ta emekli oldu.

Bu haber toplam 170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.