ELVAN GÖÇER’DEN MESCİD-İ AKSA SALDIRALARINA TEPKİ

Muğla Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarına karşı kınama mesajı yayınladı.İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarını kınayan Göçer mesajında “İsrail’in Kudüs, Mescid-i...

ELVAN GÖÇER’DEN MESCİD-İ AKSA SALDIRALARINA TEPKİ

Muğla Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarına karşı kınama mesajı yayınladı.

İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarını kınayan Göçer mesajında “İsrail’in Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırılarının asıl muhatabı esasında bütün Müslümanlardır. Sadece Müslümanlara karşı değil, tüm insanlığa karşı suç işlediği de apaçık ortadadır” dedi.

Uzun yıllardan beri İsrail’in Filistinlilere karşı yaptığı zulümlere tüm insanlığın şahitlik ettiğini ifade eden Elvan Göçer, “Zulüm ve zorbalıkla kardeşlerimizi vatanlarından çıkarma, kutsallarını çiğneyip yok sayma eylemleri İsrail’in işgal ve terör devleti olduğunun ispatıdır. Mecliste grubu bulunan tüm siyasi partiler ortak metin düzenleyip yapılan zulmü, İsrail’in hukuk dışı gayri insani davranışını ve hukuk tanımazlığını kınadılar. Lakin siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarının dut yemiş bülbüle dönmelerine ise anlam veremedim” şeklinde konuştu.

Peygamber emanetine sahip çıkmanın, koruyup kollamanın tüm Müslümanların görevi ve sorumluluğu olduğunu dile getiren Elvan Göçer, “Unutulmamalıdır ki; Kudüs İslam’ın ilk kıblesidir. Müslüman aleminin kırmızı çizgisi, vazgeçilmezidir. Selahaddin Eyyübi’nin mirası, Hz Muhammed (sav)’in Miraç’a çıkış yoludur. Bu konuda duruşumuz nettir ilelebet net olacaktır. İllaki sonunda kazanan silahsız elleri ile zalime, zulme , katillere karşı yürüyen mazlumlar olacaktır. Ey İsrail; ebediyen eylemlerinizle İnsanlık tarihinin lanetlileri olarak anılacak elbette yenileceksiniz. Bayramlık giyecek yaşta kefen giyen çocukların ahı elbet sizleri perişan edecektir.

İslam’ın onuru için mücadele eden Filistinli kardeşlerimizin her daim yanındayız. Miraca şahitlik eden Kudüs’ün özgürlüğüne şahit olmamız için üzerimize düşen vazife ne ise daha fazlasını yapmaya hazır olduğumuzu bildirir, Siyonist İsrail’in yaptıklarının tez zamanda son bulması için Rabbime dua ederim. Allah ümmeti korusun inşallah” dedi.

Muğla Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer sözlerine son olarak şunları ekledi:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yürüdüğü onurlu davada asla yalnız değildir. Bugün olan bitene ellerini ovuşturanlar bilsinler ki bizde ne evladı fatihanlar biter ne de vatan ve ümmet delileri. Selam olsun Arakan’a, Myanmar’a, Kerkük’e, Halep’e, Bosna’ya ve bütün mazlumlara, selam olsun yüreği vatan ve ümmet sevdası ile atanlara”

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.