Elvan Göçer’den iftar yemeği

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den 3’üncü sıra Muğla milletvekili aday adayı olan Elvan Göçer iftar yemeği düzenledi.Menteşe Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftar yemeğine Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekilleri...

Elvan Göçer’den iftar yemeği

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den 3’üncü sıra Muğla milletvekili aday adayı olan Elvan Göçer iftar yemeği düzenledi.

Menteşe Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftar yemeğine Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Hasan Kökten, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, daire müdürleri ve partililer katıldı.

İftar yemeğini düzenleyen Elvan Göçer yaptığı konuşmada Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesi dilerken yemeğe katılanlara teşekkür etti.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ise, Ramazan ayındaki birlik ve beraberliğin bundan sonrada devam etmesini temenni etti.

Türkiye’de barış içerisinde iftar yapıp oruç tutabildiklerini belirten AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer; “Gönül ister ki, bütün İslam dünyası barış içerisinde Ramazanları yaşayabilsinler. Ama üzülerek izliyoruz , İslam dünyasında gerçekten büyük bir ateş büyük bir kaus var. Temennimiz kısa sürede barışın gelmesidir. Dünya’nın barışa, hoşgörüye ihtiyacı var “ dedi.

Ramazan ayında Orta Asya’da, Afrika’da, Balkanlarda ve Orta Doğu’da yaşayan Müslümanların bizler kadar şanslı olmadığını söyleyen AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten’de; “Çektikleri acılar, yaşadıkları sıkıntılar saymakla bitmez. Ve bu insanların gözü Türkiye’de. Çünkü Türkiye güçlü olsun büyük olsun ki, bizleri korusun, yardım eli uzatsın diye. Biz bu bilinçle beraber milletvekilliği boynumuza madalya değildir. Bu yükü son nefesimize kadar en iyi şekilde taşıyacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

Ramazan ayının Muğla’da iyi geçtiğini ifade eden Muğla Valisi Amir Çiçek; “Vatandaşın sofrasına oturuyoruz ve görüyorum ki, herkes Ramazan’da paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın olduğunu bildiği gibi bundan sonraki yaşantısına da bunu sürdürebileceği inancı veriyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.