Elif bebek umuda uçtu

38 gün önce dünyaya gelen Elif bebek solunum sıkıntısı çekince yaşama tutunabilmek için Üniversite Hastanesine ambulans helikopterle sevk edildi.Halil İbrahim ve Burcu Özmen çiftinin 38 gün önce dünyaya gelen Elif ismindeki...

Elif bebek umuda uçtu

38 gün önce dünyaya gelen Elif bebek solunum sıkıntısı çekince yaşama tutunabilmek için Üniversite Hastanesine ambulans helikopterle sevk edildi.

Halil İbrahim ve Burcu Özmen çiftinin 38 gün önce dünyaya gelen Elif ismindeki kız bebekleri tedavi gördüğü Lokman Hekim Esnaf Hastanesinde solunum yetmezliği probleminin artması sonucu bir üst basamak olan Antalya Üniversitesi Hastanesine ambulans helikopterle sevk edilmesine karar verildi. Antalya’dan gelen 112 Acil Ambulans Helikopter öğle saatlerinde Fethiye Devlet Hastanesi pistine indi. Ambulansta hazır bekletilen Elif bebeği helikopterle gelen sağlık ekibi ambulans içerisinde kısa bir süre muayene ettiler. Daha sonra ambulans helikoptere kadar cam küvezde götürülen Elif bebek buradan helikopterdeki küveze aktarıldı. Solunum yetersizliği problemi çeken Elif bebek yaşama tutunabilmek için helikopterle vatandaşların meraklı bakışları arasında Antalya’ya uçtu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.