Elektrik şebekesi yeraltına iniyor

Yerkesik beldesinde alt yapı çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında içme suyu isale hattı yenilenmişti. Bu inşaatın tamamlanmasının hemen ardından da AYDEM tarafından beldedeki elektrik...

Elektrik şebekesi yeraltına iniyor

Yerkesik beldesinde alt yapı çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında içme suyu isale hattı yenilenmişti. Bu inşaatın tamamlanmasının hemen ardından da AYDEM tarafından beldedeki elektrik şebekesinin yer altına alınması çalışmaları başlatıldı. Ana caddeler ve çarşı merkezinde başlatılan çalışmalar beldenin bütün bölgelerinde de gerçekleştirilecek.

Elektrik şebekesinin yer altına alınması çalışmalarının 2013 yılında da devam edeceğini bildiren Yerkesik Belediye Başkanı Yusuf Demirci, “ Çalışmalar planlandığı gibi gidiyor. Öncelikle çarşı merkezi, ana caddelerdeki hatlar yer altına alınıyor. Önümüzdeki yıl da devam edecek beldenin diğer bölgelerindeki hatlar da yeraltına alınacak. Belirlenen yerdeki çalışmalar önümüzdeki bayrama kadar devam edecek ve mevcut direkleri kaldırılacak. Çalışmalar bitince beldemizde olağanüstü durumlar dışında elektrik kesintisi yaşanmayacak. Bu vesile ile AYDEM yetkili ve çalışanlarına teşekkür ediyorum”dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.