El Ele Butik, bin 710 kişiyi sevindirdi

Menteşe Belediyesi’nin El Ele Butik Mağazası uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. Mağazadan şuana kadar bin 530 vatandaş kıyafet, 180 vatandaş da mobilya ve beyaz eşya gibi ürünlerden faydalanırken...

El Ele Butik, bin 710 kişiyi sevindirdi

Menteşe Belediyesi’nin El Ele Butik Mağazası uygulaması ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. Mağazadan şuana kadar bin 530 vatandaş kıyafet, 180 vatandaş da mobilya ve beyaz eşya gibi ürünlerden faydalanırken toplamda bin 710 vatandaşa 28 Bin 500 adet eşya teslim edildi.

Ele Butik Mağazasını ziyaret ederek bağışlar ve yardımlar hakkında bilgi alan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, mağazanın Menteşe halkının dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla büyüyüp, güçlendiğini belirtti.

Başkan Gümüş, “Mağazamız ile hayırseverleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı aynı platformda buluşturduk. Bu sayede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kıyafet, mobilya, beyaz eşya ve mutfak eşyası gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Şuana kadar mağazamızdan Bin 500 vatandaşımız kıyafet, 180 vatandaşımızda mobilya ve beyaz eşya ürünleri olmak üzere Bin 710 vatandaşımız, 28 Bin 500 adet eşyadan faydalandı.  Şuana kadar 960 vatandaşımız gerek kendileri eşya bırakmış, gerekse bir kısmının evlerine personelimiz bizzat giderek, bağışlayacağı eşyaları elden teslim alınmış.  Toplamda ise hayırseverlerimiz 15 Bin adet eşya bağışında bulunmuşlar. Bu demek oluyor ki mağazamız halkımızın dayanışma ruhuyla büyüyüp, güçleniyor. Yardımların en doğru adreslere gidip yerini bulmasını sağlayan ‘El Ele Butik’ Mağazamıza, maddi gücü yerinde olan tüm vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum. Çünkü hayırsever vatandaşlarımızın bağışları sayesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzleri gülüyor” dedi.

El Ele Butik Mağazasına giyilebilecek veya kullanılabilecek eşyalarını bağışlamak isteyen hayırseverler, Menteşe Belediyesi’nin 0 (252) 424 00 48 numaralı telefondan El Ele Butik Mağazasına ulaşabiliyorlar. İletişim kurulan hayırseverlerin evlerinden görevlilerce alınan eşyalar, El Ele Butik Mağazasından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Bu haber toplam 638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.