Ekmek Üreticilerine eğitim

Muğla Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı Merkezi, Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde, ekmek üreticileri ve unlu mamül imalatçılarına, ekmek üretimindeki gelişmeler...

Ekmek Üreticilerine eğitim

Muğla Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı Merkezi, Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde, ekmek üreticileri ve unlu mamül imalatçılarına, ekmek üretimindeki gelişmeler ve ekmek israfı ile ilgili eğitim semineri düzenlendi.

Muğla Belediyesi koordinatörlüğünde, 12 Temmuz Cuma günü Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine Muğla’da hizmet veren fırıncılar ve unlu mamül imalatçıları katıldı.

Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen, Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürü Besim Doğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gıda Analizleri Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç Dr. Mehmet Emin Duru, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Yrd. Doç,Dr. Nurdan Saraç, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Sultanoğlu, katılımcılara, ekmek üretimindeki gelişmeler, ekmek israfının önlenmesi, özellikle yaz aylarında üretimdeki hijyen konularında eğitim verildi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.