Ehliyeti aldı kaza yaptı

Fethiye ilçesinde yeni aldığı ehliyet ile arkadaşına ait otomobili kullanan genç, dikkatsizlik sonucu virajı alamayınca takla attı. Kazada sürücü ile yanında bulunan arkadaşı çeşitli yerlerinden yaralanıp hastaneye kaldırıldı.Kaza...

Ehliyeti aldı kaza yaptı

Fethiye ilçesinde yeni aldığı ehliyet ile arkadaşına ait otomobili kullanan genç, dikkatsizlik sonucu virajı alamayınca takla attı. Kazada sürücü ile yanında bulunan arkadaşı çeşitli yerlerinden yaralanıp hastaneye kaldırıldı.

Kaza Boncuklu Koyu’nda meydana geldi. Sürücü belgesini yeni alan Gönder Atak, Yüksel Çarpar isimli arkadaşına ait 34 GB 4186 plakalı otomobil ile birlikte gezmeye çıktı. Gönder Atak direksiyon kabiliyetini arttırabilmek için Oyuk Tepe bölgesinde direksiyonu istedi. Boncuklu Koyu’na doğru inerken, bir anda keskin virajı alamayıp, dikkatsizlik sonucu takla attı.

Kazada sürücü Gönder Atak çeşitli yerlerinden yaralanırken, otomobilin sahibi arkadaşı Yüksel Çarpar ise hafif yaralandı. İki yaralı ayrı ayrı ambulanslar ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Yaralı Yüksel Çarpar, yaptığı açıklama da “Arkadaşım yeni ehliyet almıştı. Keskin virajı alamayınca takla attık. Otomobil bana ait, arkadaşımın bilinci yerinde” diye konuşurken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.