Eğitime Güçbirliği Katkısı

Bodrum Güçbirliği Derneği'nin girişimiyle hayırsever Rüya Karatoprak' ın bağışladığı tabletler Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.Bodrum Güçbirliği Derneği ve hayırsever Rüya Karatoprak Bodrum'da...

Eğitime Güçbirliği Katkısı

Bodrum Güçbirliği Derneği'nin girişimiyle hayırsever Rüya Karatoprak' ın bağışladığı tabletler Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bodrum Güçbirliği Derneği ve hayırsever Rüya Karatoprak Bodrum'da eğitime destek amacıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerin kullanması için ilk etapta 25 tablet bağışladı. Tabletler bugün Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz'a teslim edildi. Bodrum Güçbirliği Derneği olarak toplamda 100 tableti Bodrum eğitimine kazandıracaklarını belirten dernek yönetim kurulu başkanı Serdar Kayhan; "Değerli hayırsever Sayın Rüya Karatoprak' a çok teşekkür ederiz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Corona virüs yüzünden zor günler geçiriyoruz. Öğrencilerimiz uzaktan eğitim görüyor. Ancak biliyoruz ki bazı ailelerin tablete ihtiyacı var. İşte bizde dernek olarak bir şeyler yapmak istedik. Bugün 100 tabletin ilk etabı 25 tableti Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Böyle bir organizasyonun ilk ayağının Öğretmenler Günü’ne rastlaması bizi daha da mutlu etti. Sayın Rüya Karatoprak' a bir kere daha çok teşekkür ediyoruz" dedi.

EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLMALIYIZ

Teslim esnasında oldukça mutlu olduğu görülen hayırsever Rüya Karatoprak ise; "Eğitime hepimiz imkânlarımız doğrultusunda destek olmalıyız. Bu fırsatın oluşmasına katkı sağlayan Sayın Serdar Kayhan'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederim" dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.