Eğitime bilgisayar desteği

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in girişimleri ile bir otel tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere 24 adet masa üstü bilgisayar hibe edildi.Hibe edilen bilgisayarlar hakkında bilgi veren İber Otel Genel Müdürü Yavuz...

Eğitime bilgisayar desteği

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in girişimleri ile bir otel tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere 24 adet masa üstü bilgisayar hibe edildi.

Hibe edilen bilgisayarlar hakkında bilgi veren İber Otel Genel Müdürü Yavuz Zeyrek; “ Otelimizin bilgisayarları yeni programlar yüklendiği için değiştirmek zorunda kaldık. Elimizde bulunan bilgisayarlarımızda eski değildi ama yeni programa uyumlu olmadığı için yeni bilgisayarlar gerekliydi. Elimizde bulunan bilgisayarlarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışladık. İhtiyacı olan okullara dağıtılmasını istedik. Bizim yeni bilgisayarlarımıza yeni programlar yüklendi. Hibe ettiğimiz masa üstü bilgisayarlarda ise ekranında, maunsuna kadar hepsini verdik, hepsi mevcut” dedi.

İber Otel Genel Müdürü Yavuz Zeyrek’in bağışladığı bilgisayarlar için teşekkür eden Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ise; “ İlçemizin Sarıgerme Mahallesi’nde turizme hizmet veren İber Otel’de fazla ve açığa çıkan ve kullanabilinen bilgisayarları ihtiyacı olan okullarda kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim’e hibe etmeği düşünmüşler; bu konuda destekleri oldu. Ben hem şahıslara hem de kurumlarına kaymakamlık ve Milli Eğitim adına teşekkür ediyorum”

Bilgisayarları İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül’e teslim sırasında konuşan Genel Müdür Yavuz Zeyrek de; “ Öğrencilerimize faydalı olabilirsek bizlere ne mutlu; sonuçta bilgisayar çağındayız. Bilgisayarlara alamayacak vatandaşlarımızda var, hiç olmazsa o öğrencilerimiz bu teknolojinin nimetlerinden faydalanmalarını istedik” diye konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.