Eğitimcilere Telsiz Yüksek Lisansı

Eğitimciler Birliği Sendikası Muğla Şubesi, Toros Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında sağlanan koordinasyon ile Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nı tamamlayan öğrenciler, yüksek lisans hocaları ile kahvaltıda...

Eğitimcilere Telsiz Yüksek Lisansı

Eğitimciler Birliği Sendikası Muğla Şubesi, Toros Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında sağlanan koordinasyon ile Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nı tamamlayan öğrenciler, yüksek lisans hocaları ile kahvaltıda buluştu.

Sendika ile Toros Üniversitesi arasında sağlanan işbirliği sonucunda 1 yıldır eğitimlerine devam eden sendika üyesi yüksek lisans öğrencileri; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde görevli Prof. Dr. Ahmet Duman, Doç. Dr. C. Ergin Ekinci, Doç. Dr. Mehmet Marangoz, Yrd. Doç.Dr. Vural Hoşgörür, Yrd. Doç.Dr. Ali Bayraktaroğlu ve Yrd. Doç.Dr. Ömer Çelikkaleli’den yüksek lisans derslerini alarak eğitimlerini tamamladılar.

Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi, üyelerine yüksek lisans imkanı sağlayarak eğitimde sendikacılığa yeni bir değer kattı. Yüksek lisans programı kapsamındaki eğitim öğretim Cumartesi ve Pazar günleri yapıldı. Milli Eğitime bağlı kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerden oluşan tezsiz yüksek lisans öğrencileri, kendilerini geliştirme ve yenileme fırsatı buldu.

Yüksek lisans öğrencileri; yapılan eğitimden çok yararlandıklarını, aynı zamanda gördükleri eğitimin Milli Eğitim ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Toros Üniversitesi arasında bir köprü oluşturduğunu belirttiler. Tecrübe, bilgi ve birikimlerini arttırdıklarını, kendilerini daha da geliştirdiklerini vurgulayan öğrenciler; eğitimleri süresince kaynaşma, dayanışma ve işbirliği sağladıklarını söylediler.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.