Eğitimcilere Geri Dönüşüm semineri

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde, Fethiye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ortaklığında Atık Pillerin Geri Dönüşüm ile ilgili bir seminer düzenlendi.Seminer...

Eğitimcilere Geri Dönüşüm semineri

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde, Fethiye Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ortaklığında Atık Pillerin Geri Dönüşüm ile ilgili bir seminer düzenlendi.

Seminer kapsamında Türkiye Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği Teknik-Eğitim Uzmanı Savaş Arna tarafından Fethiye ve çevresinde bulunan okullardan katılan 43 adet eğitimciye Atık Pil ve Geri Dönüşümü ile ilgili ‘Eğitimcilerin Eğitimi’ konulu bir sunum yapıldı. TAP Derneği’nin yapmış olduğu sunum sonrasında, Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak, geri dönüşüm ve atık yağların toplanması ile ilgili katılan eğitimcilere bilgilendirmede bulundu. Seminer sonunda katılan eğitimcilere atık pil toplama kutusu ve bilgilendirme broşürleri dağıtılarak asıl hedef olan öğrencilerin bu konuda bilgilendirilmesi sağlandı.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.