ÖĞRENCİLER POLİS EKİPLERİYLE PEDAL ÇEVİRDİ

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerin katılımıyla farkındalık oluşturuldu.

ÖĞRENCİLER POLİS EKİPLERİYLE PEDAL ÇEVİRDİ

Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce trafik ortamında bisiklet kullanıcılarının karşılaştıkları risklere farkındalık oluşturmak amacıyla pedal çevrildi.

whatsapp-image-2023-06-06-at-21-21-40.jpeg

Bisiklet sürücülerinin trafik ortamında fosforlu yelek giymelerinin kaza riskini azaltacağına dikkat çekmek amacıyla geleceğin yol kullanıcıları olan öğrencilerle birlikte farkındalık oluşturmak için pedal çevirme etkinliği düzenlendi.

whatsapp-image-2023-06-06-at-21-21-41.jpeg

Özellikle diğer araç cinslerine göre ölümcül bir çarpışma olasılıkları çok yüksek olduğundan, araç sürücülerinin seyir halinde bisiklet kullanıcılarına 1,5 metreden fazla yaklaşılmamasının hayati önem taşıdığı, bisiklet kullanıcılarının bisiklet yolunu kullanmaları, başta kask olmak üzere koruyucu malzemeleri kullanmalarına dikkat çekildi.

Yapılan etkinlikte, “ Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosu vurgulandı.

Bu haber toplam 1542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.