Eğitim Yılı değerlendirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ın başkanlığında, Menteşe Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda; İl Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katılımı...

Eğitim Yılı değerlendirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ın başkanlığında, Menteşe Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda; İl Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katılımı ile yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. İl ve ilçe milli eğitim yöneticileri görüş ve düşünceleri paylaşıldı. Bundan sonraki süreçte neler yapılacağı hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar tarafından bilgilendirme yapıldı. Öğrenci kontenjan girişleri, Anadolu Öğretmen Liselerinin dönüşümü, yönetici görevlendirme yönetmeliği, taşımalı temel eğitim ve ortaöğretim ihaleleri hazırlıkları, onarım ödenekleri, medya bağımlılığı, kamulaştırma, mesleki eğitim, engelli öğrenci kayıt işlemleri, okul sütü, pasaport işlemleri, izinler, öğretmenlerin yer değiştirmeleri, şube sayılarının belirlenmesi, normlar, beyaz bayrak kontrolleri konuları görüşüldü.

Ayrıca BİLGE hareketi, stratejik planlar, okul kütüphanelerin zenginleştirilmesi, inceleme-soruşturma, dershane dönüşümleri ve diğer personellerin yer değiştirme başvuruları konularında yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında kararlar alındı.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.