Eğitim-Sen’den kaynaşma gecesi

Haber MerkeziEğitim-Sen Ortaca Temsilciliği, ilçede tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi verilirken gecede sendikalı eğitimciler doyasıya eğlendi.Yemekli geceye Muğla...

Eğitim-Sen’den kaynaşma gecesi

Haber Merkezi

Eğitim-Sen Ortaca Temsilciliği, ilçede tanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi verilirken gecede sendikalı eğitimciler doyasıya eğlendi.

Yemekli geceye Muğla Eğitim Sen İl Başkanı Hulisi Kalaycı, Hukuk Sekreteri Ahmet Güler, Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Hamit Daka, Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Sen Üye Öğretmenleri, CHP Ortaca İlçe Örgütü ve Eğitim-Sen Temsilcisi Hamit Daka da katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İlçe Eğitim-Sen Temsilciliği Hamit Daka katılım gösterenlere teşekkür etti.

Muğla Eğitim-Sen İl Başkanı Hulisi Kalaycı Ortacalı Eğitim Sen Temsilcilerinin geleneksel hale getirdiği yemekte sendikalılarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 24 Kasım öğretmenler günün 12 eylül darbecileri tarafından ilan edildiği için kabul etmediklerini bu nedenle 5 Ekim öğretmenler gününü baz alacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi sunulurken, kaynaşma yemeğine katılanlar hep birlikte doyasıya eğlendiler.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.