Eğitim kurumlarının eksikleri gideriliyor

Bodrum Belediyesi, Bodrum genelinde ve çevresinde bulunan eğitim öğretim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarını sürdürüyor.Bodrum Belediyesi tarafından Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan Dörttepe Ortaokulu...

Eğitim kurumlarının eksikleri gideriliyor

Bodrum Belediyesi, Bodrum genelinde ve çevresinde bulunan eğitim öğretim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarını sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi tarafından Muğla’nın Milas ilçesinde yer alan Dörttepe Ortaokulu ve İlkokulu Anasınıfının ihtiyaç duyulan malzemeleri temin edildi. Belediye ekipleri, ihtiyaç kapsamındaki 20 sandalye, 6 masa ve bir masa üstü bilgisayarı sınıfa taşıyarak minik öğrencilerin kullanımına sundu. Dörttepe Ortaokulu ve İlkokulu yetkilileri de Bodrum Belediyesi yetkililerine ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a destekleri için teşekkür etti.

Öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim öğretimlerine devam edebilmeleri için her zaman olduğu gibi elinden gelen desteği sunduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların mutlu bir şekilde eğitim öğretimlerini sürdürmelerini sağlamak, biz büyüklerinin en büyük görevidir. Hem yarımada genelinde olsun hem Bodrum çevresinde olsun ulaşabildiğimiz tüm okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz ise derslerine iyi çalışmaları, sağlıklarına önem vermeleri ve daima gülümsemeleri. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek, gözlerindeki parıltıyı görmek bizlere yeter ve artar bile.” dedi.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.