“Eğitim İçin Mazeret Yok”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu'nun gelmesiyle hareketlen Marmaris ve İçmeler, seminerler dizisine başladı.İçmeler Belediye Salonunda İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ ile Eğitimde Kalite...

“Eğitim İçin Mazeret Yok”

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu'nun gelmesiyle hareketlen Marmaris ve İçmeler, seminerler dizisine başladı.

İçmeler Belediye Salonunda İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ ile Eğitimde Kalite ve Verimlilik için 'Eğitim İçin Mazeret Yok' semineri düzenlendi.

Seminer, Dr. Şaban Kızıldağ’ın, hem güldürüp hem düşündüren değişik üslubuyla büyük bir coşkuyla geçti. Seminere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Rektör Yrd. Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, Yüksekokul Müdürü  Zekeriya Bingöl, İlçe Jandarma Komutanı Cafer Öz, Halit Narin Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Yaşar Tomas, Yüksekokulun Öğretim elemanları, öğretmenler, memurlar ve öğrenciler katıldı.

İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl konuşmasında “Şaban Kızıldağ Marmaris’e daha öncede 4-5 defa seminer vermek için geldi. Onu izleyenler onu tekrar dinlemek için devamlı talepte bulunuyorlardı. Bu seminere Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mansur Harmandar ve kıymetli dostum Çağlar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kenan Değertaş destek verdi. Ayrıca İçmeler Belediye Başkanımızda Belediyenin salonunu bize tahsis etti. Eğitime vermiş oldukları destekten dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.