Eğitim camiası iftarda buluştu

Muğla Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştular. Bilinen yaylaların aksine rakım olarak şehir merkezinden daha aşağıda yer alan Muğla Yaylası’nda iftar yemeğinde...

Eğitim camiası iftarda buluştu

Muğla Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştular. Bilinen yaylaların aksine rakım olarak şehir merkezinden daha aşağıda yer alan Muğla Yaylası’nda iftar yemeğinde bir araya gelen Milli Eğitim yöneticileri; kardeşliği, dostluğu pekiştirdiler.

Yemekte konuşan Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar; kardeşlik duygularının bu tür birlikteliklerle arttığını vurgulayarak, sosyal etkinliklerin çok önemli olduğunu belirtti. İdareciler ve personeller arasında kaynaşmaların olmasına vesile olacak benzer programların daha da yapılacağını ve bunların faydasına inandığını vurguladı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Avukat Muhsin Erdem, Osmanlı’dan kalma çınar ağaçlarının yeşilliğinde ve serinliğinde dostlukları pekiştiren iftarların milli ve manevi değerlerimiz açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.