Eğitim Bir-Sen’de Uçak dönemi

9 Kasım 2014 Pazar günü yapılan Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi il başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerinde; daha önce Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Önder Uçak ve listesi kazandı.Muğla Eğitim...

Eğitim Bir-Sen’de Uçak dönemi

9 Kasım 2014 Pazar günü yapılan Eğitim Bir-Sen Muğla Şubesi il başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerinde; daha önce Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Önder Uçak ve listesi kazandı.

Muğla Eğitim Bir sen Şube Başkanlığı seçimi Muğla Öğretmen evinde yoğun katılımla gerçekleşti. Seçime Eğitim Bir sen Genel başkan yardımcısı Ramazan Çakırcı katıldı. Önder Uçak ve ekibi 87 delegenin oyunu alarak Eğitim Bir sen Muğla Şube başkanı seçildi. Eski Başkan Sebahattin Akkır ve ekibi 66 oy alarak nöbet değişimini gerçekleştirdi.

Önder Uçak yaptığı açıklamada; “Hedefimiz, kamu çalışanlarının en büyük sendikası olarak; önümüzdeki dönemde Muğla’daki eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmektir. Amacımız Muğla’da Eğitim Bir-Sen’i yetkili sendika yaparak Memur-Sen’in gücünü geliştirmektir. Bizler istişare odaklı, tabana önem veren geniş katılımlı bir organizasyon ruhu ile sendikamızı yöneteceğiz. Başta İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve sendikamızın ilçe temsilcileri olmak üzere; tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve siyasi irade ile işbirliği yaparak eğitim sorunlarına çözüm getirmek için çalışacağız. Tüm üyelerimize ve delegelerimize bize bu görevi layık gördükleri için teşekkür ederim.'' dedi.

Bu haber toplam 165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.