EGİAD’tan MUTSO’ya ziyaret

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİA) Yönetim kurulu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti.EGİAD Başkan Vekili Halil Nadas ve beraberindeki heyet MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay’ı makamında ziyaret etti....

EGİAD’tan MUTSO’ya ziyaret

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİA) Yönetim kurulu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti.

EGİAD Başkan Vekili Halil Nadas ve beraberindeki heyet MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette EGİAD Başkan Vekili Halil Nadas, Yönetim Kurulu Üyesi İ. Uğur Altuğ, EGİAD Kurumsal Yönetişim ve Kalite Komisyonu Başkanı Mustafa Aslan, Komisyon Başkan Yardımcıları Sinem Bağcı, Ertuğ Can, EGİAD Danışma Kurulu Üyesi Gökmen Ulusoy, MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Ercan, MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Can, MUTSO meclis üyesi ve aynı zamanda Muğla Genç İşadamları Derneği (MUGİAD) Başkanı H. Koray Özcan, MUTSO Meclis Üyesi (MUGİAD Başkan Yardımcısı) Mehmet Çahan, MUGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Özsan, MUGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Şeref Tok ve Çağlar Bozkurt hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay Ege Genç İş Adamları Derneği EGİAD ile kurumsal bazda tanışıklıklarının eskilere dayandığını ifade ederek “1995 yılında Muğla Genç İş Adamları Derneğinin kurulmasıyla EGİAD ile ikili ilişkilerimiz başladı. Sizlerin bizi Muğla’da ziyaret etmeniz ile birlikte bu ilişkilerin gelişmesi anlamında önemli bir adım atılmış oldu. Aynı duygularla yola çıkmak daha uzun ve daha samimi ilişkiler kurmaya vesile olacaktır. Muğla ile İzmir’in daha da yakınlaşması bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin gelişmesi açısından da önem arz etmektedir” dedi. Derneğin ilk kurulduğu yıllarda bugünlere geleceklerini hedeflediklerini sözlerine ekleyen MUTSO Meclis Başkanı Altınay, “Dernek kurulduktan sonra 1995 yılında Muğla Ticaret Odası seçimlerine katıldık. 1999 yılında ise Derneğimizden birkaç üyemizin Muğla Ticaret Odası’nın hem yönetiminde hem de meclisinde yer almasını sağladık. Daha sonra da 2005 yılında Ticaret Odasında görev alma fırsatı bulduk. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Oda Organ seçimlerinde de üyelerimizin teveccühü ile tekrar göreve geldik. Bu dönemde daha profesyonel ve daha bilinçli bir şekilde yeni projelerimizle üyelere daha iyi hizmet için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan EGİAD’ın Muğla’ya gösterdiği sıcak yaklaşımından duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretin İzmir’le ilişkilerin gelişmesi açısından da çok önemli olduğunu söyledi. MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, “Ege Bölgesi illeri olarak daha yakın ve olumlu ilişkiler içinde olmalıyız. Bizler birbirine yakın illeriz. Birbirimize diğer bölgelere ve illere göre daha çok destek olmalıyız. İlişkilerin bu şekilde yakın olması bölgemiz için de avantajdır” dedi. MUTSO Başkan Yardımcısı Ercan birbirleri ile daha yakın ve dayanışma içinde çalıştıkları taktirde daha verimli projelere imza atacaklarını belirterek, ekonomik açıdan daha verimli olunacağını kaydetti.

MUTSO’nun ev sahipliğinden ve Muğla’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren EGİAD Kurumsal İletişim ve Kalite Komisyonu Başkanı Mustafa Aslan, “Komisyon görevlerimizden biri de EGİAD’ın diğer kurumlarla ve üyeleri ile olan iletişim standartlarının yükseltilmesi. Bu çerçevede MUGİAD ile iletişime geçerek bu ziyareti gerçekleştirme fırsat bulduk” dedi. İlişkilerin kalıcı olmasını temenni ettiğini belirten Aslan, EGİAD’ın çalışmaları ile bilgiler aktardı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.